Maurice Beijk is genomineerd voor de BIM 2017 Award

Maurice Beijk is genomineerd voor de BIM 2017 Award. Een betekenisvolle Award uitgeschreven door het NNK (Nederlands Netwerk van Kwaliteitsmanagement). Deze nominatie is verkregen, naar aanleiding van de bouw van ‘de groenste fabriek van Nederland’. Een uitzonderlijk creatief, innovatief en duurzaam gebouw met dito productieproces. ‘De kracht van het concept’ is derhalve ook de sub-titel van ‘de groene fabriek’. Dit project is met veel partners in co-creatie tot stand gekomen. Partners die elkaar in het gehele proces , in hun kracht hebben gezet. Vele medewerkers van Unipro, maar ook het bouwteam hebben een positieve inbreng gehad, bij de realisatie van dit icoon-project.
 
 
Hieruit blijkt maar al temeer, dat duurzaamheid nu ook een duidelijke kwaliteitsnorm is.
Als MVO Ambassadeur mag Maurice Beijk, voor het team ‘uithangbord” zijn. Hij beschouwt het als een grote eer, Unipro en dit bouwteam te representeren. Naast de prijs van een vakjury, is er ook een publieksprijs te vergeven.
Een stem op hem, is een stem op zijn duurzame missie ‘Groen = Doen’. Dit geeft hem in Nederland een nog groter podium om zijn boodschap te verspreiden.
 
Wij als Ammon zijn trots op Maurice, op onze participant Unipro en geven hem een stem.
Kan Maurice ook op jouw stem rekenen? Stemmen kan op: